Cei patru bărbați care au răpit o fată de 14 ani din propria casă au fost prinși

Data actualizării: Data publicării:
alerta fata rapita
Fata de 14 ani din județul Sibiu care a fost răpită în timpul nopții de patru bărbați mascați. FOTO: Poliția Română

Cei patru bărbați suspectați că au răpit o fată de 14 ani din Sibiu, din propria casă, au fost prinși. Minora a fost și ea găsită după câteva ore.

UPDATE 17:00 Fata de 14 ani din județul Sibiu care a fost răpită în timpul nopții de duminică spre luni din propria casă de patru bărbați mascați a fost găsită luni după amiază, în jurul orei 16:00. 

Știrea inițială

Cei patru au fost prinși de un echipaj de poliție rutieră. Agenții au recunoscut mașina dată în urmărire, i-au văzut pe suspecți și i-au oprit.

Bărbații au fost încătușați și duși la Poliție. Nu au recunoscut fapta.

Polițiștii nu au niciun indiciu unde ar putea fi minora. Echipajele de poliție o caută în tot județul.

Fata de 14 ani din Sibiu a fost răpită în timpul nopții din propria casă de patru bărbați mascați. Polițiștii cer ajutor oamenilor pentru a o găsi.

Alerta la 112 a fost dată de părinții fetei. Ei au susținut că fata a fost răpită din casă la 3.30 dimineața de patru bărbați mascați. Părinții spun că cei patru au luat cu forța adolescenta și au urcat-o într-o mașină. 

Semnalmentele fetei, făcute publice poliție: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis. La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu.

Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112, a transmis poliția.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri