Cetățenii din Brașov au primit un mesaj RO-ALERT care începea cu avertismentul "URSUL BAAA"

Data publicării:
ro-alert urs
Sursa foto: Brasov.net

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov desfăşoară o anchetă internă după ce, luni, la populaţie a ajuns un mesaj de avertizare RO-ALERT cu privire la prezenţa unui urs într-o zonă locuită, care începea cu formularea "ursul baaa!".

"Ursul baaa! Atenţie, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Stejărişului. Animalul este considerat periculos. Nu încercaţi să vă apropiaţi de el sau să îl hrăniţi. Evitaţi deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Braşov", a fost textul mesajului primit de braşoveni.

La nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă, scrie Agerpres.

"Desfăşurăm o anchetă internă pentru a verifica modul de transmitere a mesajului. (...) Scopul mesajului a fost de a informa cetăţenii judeţului Braşov cu privire la prezenţa ursului pe strada Stejărişului, pentru a evita deplasările în zona unde a fost văzut animalul sălbatic. Dintr-o eroare, persoana din cadrul dispeceratului care a transmis mesajul a adăugat cuvintele 'ursul baaa'. Ne cerem scuze pentru eroare, dar avem convingerea că populaţia a înţeles conţinutul şi scopul preventiv al mesajului", a transmis, marţi, ISU Braşov.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri