Sari la conținut
News Alert

CFR Călători a anulat 56 de trenuri

CFR Călători a anulat, sâmbătă, 56 de trenuri, cele mai multe dintre ele făcând legătura între Bucureşti şi estul ţării. În Gara de Nord se înregistrează întârzieri de până la 240 de minute, la sosiri şi 40 de minute la plecări. Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de temperaturi scăzute, vânt puternic, zăpadă spulberată şi troienită.

Alina Predescu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători, a declarat la Digi24 că sunt 12 trenuri Inter Regio și 44 Regio.

„Este vorba de câteva trenuri pe Bucureşti-Constanţa. Cu toate acestea, legăturile între aceste oraşe vor rămâne operaţionale. Între Galaţi şi Bucureşti mai sunt anulări de trenuri, iar pe Medgidia-Tulcea, Slobozia-Ţăndărei, pe aceste tronsoane sunt trenuri Regio anulate”, a precizat ea.

„Ar fi important de ştiut că circulația feroviară se desfășoară în condiții de temperaturi scăzute, vânt și zăpadă troienită, dar, cu toate acestea, toate magistralele sunt deschise, se circulă pe toate marile magistrale”, a mai spus Alina Predescu.

Purtătorul de cuvânt al CFR Călători a mai declarat că situația se schimbă de la o oră la alta, de exemplu ieri fiind perioade când s-a putut circula chiar și în condiții de cod roșu de viscol, trenurile acumulând însă întârzieri.

Pe aceeași temă