Cinci morți în urma unui accident grav petrecut pe DN1, în localitatea Nistorești

Data actualizării: Data publicării:
pompieri langa o masina implicata intr-un accident rutier
Cinci morți în urma unui accident grav petrecut pe DN1, în localitatea Nistorești. Foto: ISU Prahova

Cinci oameni au murit în urma unui grav accident de circulație care s-a produs marți dimineață, pe DN 1, la intrarea în Nistorești. Alte două persoane au fost rănite și transportate la spital de echipajele SMURD. Traficul rutier a fost parţial reluat pe DN 1, după ce circulația a fost blocată după impact.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, circulaţia a fost blocată complet câteva zeci de minute şi deviată prin Breaza, iar în prezent este restricţionată pe sensul Braşov către Ploieşti al DN 1, poliţiştii rutieri acţionând pentru dirijare.

"Pe DN 1, km 103+900 Nistoreşti, pe sensul de mers Braşov către Ploieşti, s-a produs un accident rutier în care au fost implicaţi un conducător auto în vârstă de 21 de ani şi un conducător auto în vârstă de 34 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani şi al celor 4 pasageri din maşina acestuia. (...) Totodată, a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a fi înregistrate victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ", informează sursa citată.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, pe DN 1, la km 103+900 m Breaza-Nistoreşti, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane.

Cinci bărbaţi au fost declaraţi decedaţi, alte două persoane sunt rănite uşor, fiind transportate la spital, informează IPJ Prahova.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri