Cine era tânărul care s-a înecat încercând să salveze din mare o femeie și pe fetița ei

Data actualizării: Data publicării:
barbat inecat

Tânărul care și-a pierdut viața la Mangalia, după ce a intrat în mare pentru a salva de la înec o femeie și pe fiica ei, avea 30 de ani și era căsătorit de doi ani. Soția sa a asistat neputincioasă la tragedie, de pe mal, relatează Adevărul.

Adrian Ciureanu venise în vacanță la mare alături de soția sa și de câteva rude. El și-a pierdut viața după ce a sărit în apă pentru a salva o femeie, care intrase în mare împreună cu fiica ei de numai câțiva ani, deşi era steag roșu și înotul era interzis.

Salvamarii au intervenit imediat și, cu toate că au reușit inițial să ajungă la Adrian, tânărul a fost luat de valurile puternice și dus în larg. Abia mai târziu, scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului. Între timp, femeia salvată și fiica ei s-au făcut nevăzute, îndată ce au fost aduse în siguranță la mal.

Potrivit Adevărul, Adrian era din comuna argeșană Mușetești și lucra la o firmă de construcții din Pitești. Cunoscuții au deschis un cont pentru a încerca să strângă niște bani cu care să ajute familia pusă la grea încercare de dispariția lui Adrian.

Citește mai multe aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri