Cine erau cele patru studente care au murit după ce mașina lor a fost lovită de tren. Doar șoferița a supraviețuit

Data publicării:
fete masina
Foto: Adevarul

Patru tinere cu vârste de 21 şi 22 de ani au murit, joi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren la o trecere la nivel cu calea ferată de la ieşirea din localitatea Jibou, judeţul Sălaj. Fetele circulau într-o maşină înmatriculată în Maramureş, iar cea aflată la volan nu a acordat prioritate trenului. 

fete masina
Foto: Adevarul

Mădălina Pârja, Maria Şteţ, Claudia Barboş şi Sara Pop, patru tinere în vârstă de 20 şi 21 de ani, toate din judeţul Maramureş, şi-au pierdut viaţa în accidentul feroviar produs joi, 17 mai, la ieşire din localitatea sălăjeană Jibou, relatează Adevărul.ro.

La volanul mașinii se afla Sanda Ungur (centru foto), în vârstă de 21 de ani, singura supraviețuitoare a accidentului tragic. Cele cinci prietene se întorceau acasă de la festivitatea de absolvire a Universității Tehnice. La trecerea de cale ferată, șoferița a ignorat semnalele acustice și luminoase, iar autoturismul a fost spulberat de tren. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost aruncată la câțiva metri distanță, iar trei fete au murit pe loc. Sanda Ungur a fost scoasă din mașină de echipele de descarcerare și dusă de urgență la spital.

"Pacienta a fost preluată de echipa medicală a UPU Zalău la ora 19.20, a fost evaluată, stabilizată, diagnosticată, i-a fost acordată asistenţă medicală de urgenţă impusă de caz, după care, în jurul orei 23, a fost transferată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă "dr. Constantin Opriş" Baia Mare", a declarat pentru Adevărul dr. Liliana Neaga, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri