Cine este atacatorul polițistului de la Secția 9 și ce pedeapsă riscă acesta

Data publicării:
Agresorul politistului de la Secția 9.
Un bărbat de 28 de ani a transmis live pe Facebook momentul în care a înjunghiat un polițist, chiar în fața unei secții din Capitală.

Date noi despre atacatorul polițistului de la Secția 9. Portretul său indică un bărbat cu probleme comportamentale, dar care nu figurează în evidențele medicale cu probleme psihice. Individul a mers țintit la Secția 9 și a transmis totul live pe Facebook, dar nu avea o problemă personală cu polițistul pe care l-a înjunghiat, ar fi procedat la fel cu oricare altul care i-ar fi iesit în cale. Anchetatorii au aflat că bărbatul consumase alcool înainte să atace și era supărat pentru că pierduse recent pe cineva drag. La Secția 9 a mers de mai multe ori, de fiecare dată ca să se autodenunțe pentru niște furturi pe care le-ar fi comis.

Pe fundal de muzică de petrecere, bărbatul de 28 de ani a transmis în direct pe Facebook ultimele minute ale drumului său către Secția 9 de Poliție din București. Fără să își ascundă intențiile.

Maria Moiș, jurnalist Digi24: Bărbatul a venit pe un trotuar din fața Secției 9 de Poliție. În tot acest timp, era live pe pagina sa personală de Facebook. Nu a apucat să intre în sediu, pentru că pe scări a fost întâmpinat de un agent pe care în cele din urmă l-a înjunghiat în picior.

Filmarea se încheie chiar în momentul în care agentul își strigă un coleg.

În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat.

Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reținut pentru ultraj și riscă 7 ani de închisoare. El mai este cercetat într-un dosar de furt.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri