Cine este bărbatul împușcat astăzi de polițiști la Craiova

Data actualizării: Data publicării:
politie
Foto: Adevărul

Poliţişti din cadrul Biroului rutier Craiova au tras, vineri, între șapte și nouă focuri de armă asupra unui autoturism care nu a oprit în trafic la semnalul acestora și l-ar fi rănit pe șofer, un bărbat în vârstă de 45 de ani, cunoscut polițiștilor craioveni. 

politie
Foto: Adevărul

Filip Gionea, fost Sărdaru, zis Paris, în vârstă de 45 ani, din Craiova, a fost împuşcat azi de poliţişti după ce aceştia au încercat să îl oprească în trafic. Bărbatul a fost arestat în anul 2013 alături de patru persoane pentru infracţiunea de constituire a unui grup infracţional organizat. Inculpaţii au pus la cale „drumul sclavilor“ şi au trimis 600 de romi la cerşit în S.U.A şi Canada, scrie Adevărul.ro.

Interlopii au racolat aproximativ 600 de romi pe care i-au trecut fraudulos graniţa în Mexic, Statele Unite ale Americii şi Canada. Fiecare persoană în parte a plătit suma de 8.000 de dolari.

Procurorii DIICOT-Craiova au stabilit că migranţii erau călăuziţi pentru a ajunge în mod fraudulos în localităţile Cancún şi Mexico City, din Mexic, iar după efectuarea plăţii, erau preluaţi de către alţi membri ai grupării şi transferaţi pe teritoriul statului american, cu destinaţia Los Angeles şi New York.

După ce polițiștii au deschis, vineri, focul asupra mașinii în care se afla Gionea, acesta ar fi fost rănit la picior, dar a reușit să fugă. El este căutat acum de oamenii legii. 

Citește mai multe aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri