Cine este bărbatul în alb care stătea în fruntea jandarmilor, la miting

Data actualizării: Data publicării:
protest 10 august bucuresti piata victoriei_nick stavre (3)
Foto: Nick Stavre

Un bărbat îmbrăcat în alb și care a coordonat intervenția brutală a jandarmilor asupra protestatarilor pașnici a stârnit mai multe întrebări în presă, mai ales că acesta a bruscat și un jurnalist HotNews.

protest 10 august bucuresti piata victoriei_nick stavre (3)
Foto: Nick Stavre

Cea mai clară fotografie cu bărbatul în alb la protest a fost realizată de fotograful Nick Stavre, dar acesta apare și în mai multe cadre surprinse de cameramanii Digi24.

HotNews scrie că cel care a coordonat intervenția în forță a jandarmilor, la protestul din 10 august, este colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a refuzat să confirme identitatea acestuia, invocând protecția datelor cu caracter personal. 

El l-a agresat pe Robert Mihăilescu, jurnalist HotNews, care transmitea imagini LIVE pe Facebook când bărbatul în alb - în timp ce dădea ordine jandarmilor - a venit și i-a dat peste telefon.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri