Cine este tânărul din Arad care și-ar fi omorât iubita, apoi s-a sinucis. „Un scandalagiu. Nu credeam că ar fi capabil de crimă”

Data actualizării: Data publicării:
rafael
Foto: specialarad.ro

Tânărul care şi-ar fi împuşcat mortal iubita şi apoi s-ar fi sinucis este caracterizat de localnicii din comuna arădeană Târnova, unde locuia, drept ”scandalagiu” şi ”rebel”, iar crima ar fi comis-o din gelozie, pentru că prietena sa ar fi vrut să plece să lucreze în Germania cu un alt bărbat. Arma folosită este una de vânătoare, confecţionată artizanal, şi i-ar fi aparţinut presupusului criminal.

rafael
Foto: specialarad.ro

Mai mulţi localnici din satul Târnova, unde doi tineri au fost găşiţi împuşcaţi într-un bar miercuri dimineaţă, au declarat pentru News.ro că presupusul criminal, care s-ar fi sinucis, era un ”scandalagiu”.

Doi tineri de 23 de ani, găsiți împușcați în cap, într-un bar din Arad. Prima ipoteză a anchetatorilor

Rafael Emanuel Neamţiu, care avea 23 de ani, locuia în Târnova cu tatăl său şi mama vitregă, după ce părinţii au divorţat.

”Era un băiat scandalagiu, unde era scandalul era şi el. Totuşi, nu credeam că ar fi capabil de crimă”, a spus o localnică.

O cunoştinţă a presupusului criminal a declarat pentru News.ro că acesta era gelos în ultima vreme, bănuind că iubita sa îl înşală.

”Era supărat că a aflat că iubita lui pleacă la muncă în Germania. Bănuia că pleacă cu un alt bărbat”, a spus sursa citată.

Şi primarul comunei, Florin Farcaşiu, a declarat pentru News.ro că tânărul era cunoscut drept ”rebel printre cei de vârsta sa”.

”Mărturisesc că în momentul în care am aflat care sunt actorii acestei tragedii, nu m-am mirat”, a spus edilul-şef.
Conform unor surse din rândul anchetatorilor, arma folosită a fost una de vânătoare confecţionată artizanal şi i-ar fi aparţinut presupusului criminal.

Localul în care lucra tânăra era unul non-stop, iar iubitul acesteia a fost prezent în bar şi marţi seara, când cei doi s-ar fi certat. El s-ar fi întors spre dimineaţă, când în local nu mai erau clienţi, decât barmaniţa, adică iubita sa.

Miercuri dimineaţă, un localnic care obişnuia să îşi bea cafeaua în acel loc a observat că uşile barului erau încuiate din interior şi s-a uitat pe fereastră, moment în care a văzut cadavrul tinerei. Martorul a sunat la 112, iar primul care a ajuns la faţa locului a fost un poliţist din localitate, care a intrat pe fereastra barului, găsind şi cadavrul presupusului agresor.

Cadavrul tinerei are trei împuşcături, în gât şi torace, iar cel al băiatului are o împuşcătură în gât.

Anchetatorii au găsit acasă la bunica presupusului criminal mai multe cartuşe potrivite pentru arma folosită.

Doi tineri din judeţul Arad, în vârstă de 23 de ani, au fost găsiţi, miercuri dimineaţă, decedaţi, fiind împuşcaţi, într-un bar din localitatea arădeană Târnova. Conform primelor informaţii, cei doi au avut o relaţie de concubinaj.

Principala ipoteză luată în calcul de către anchetatori este că a fost vorba de o crimă urmată de o sinucidere, respectiv bărbatul şi-a împuşcat iubita, care era barmaniţă în acel local, după care s-a împuşcat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri