Sari la conținut

Cine se afla în elicopterul care a provocat haos la Mamaia. VIDEO

Elicopterul, un Airbus Colibri, a fost închiriat de reprezentanții clubului din Mamaia special pentru a-l aduce pe Antonis Remos, un DJ din Mikonos, scrie ziuaconstanta.ro. După incidentul din parcarea clubului, care se putea sfârși foarte ușor în tragedie, DJ-ul și ceilalți pasageri au coborât speriați de la bordul aparatului de zbor. 

Elicopterul care a transportat sâmbătă clienți la un club de fițe din Mamaia, ceea ce a stârnit ample controverse în spațiul public, este al companiei JT Air aparţinând omului de afaceri Jean Paul Tucan, din Năvodari, cu proprietăţi imobiliare şi linii de transport, scrie Adevărul.

Jean Paul Tucan a fost şef al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, fiind cel care a instalat sistemul de iluminare pe Podul Agigea la Crăciunul din 2007, potrivit sursei citate. 

În ceea ce privește clubul în parcarea căruia a aterizat elicopterul, acesta a fost inaugurat chiar sâmbătă, 28 aprilie, și, culmea, are heliport pe cupolă. Conform presei economice, clubul aparţine unui trio de oameni de afaceri: Jean Sasu, Alin Negulescu şi Alexandru Nanu. Nuba Beach Club este o investiţie de 2 milioane euro și este ridicat pe locul unde a avut un beach-bar (Cabo) fiul lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei. Citește mai mult aici.

Firma de aerotaxi este din Mangalia. Oferă zboruri cu diferite tipuri de aeronave, iar o plimbare costă 350 de lei de persoană. Reprezentanţii firmei nu au putut fi contactaţi până la această oră pentru a explica modul în care pilotul a decis să aterizeze. Şefii autorităţii aeronautice civile spun că că s-au autosesizat şi vor ancheta cazul.

Pe aceeași temă