Ciolacu: Toaletele din fundul curții sunt o rușine și ele trebuie să dispară definitiv într-o țară europeană

Data publicării:
Marcel Ciolacu, presedintele PSD.
Marcel Ciolacu, presedintele PSD. Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Marcel Ciolacu a transmis, luni, un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar. Președintele PSD susține că toți elevii trebuie să aibă acces la educație de calitate, iar investițiile în infrastructura școlară sunt esențiale și trebuie să continue. "Toaletele din fundul curții sunt o rușine și ele trebuie să dispară definitiv într-o țară europeană", a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

"Școli și grădinițe deschise! Fără restricții! Aceasta este normalitatea unui început de an școlar, cu părinți și bunici care sunt alături de copiii și nepoții lor în prima zi de școală! Cu multă emoție și speranță, cu șoapte de încurajare la ureche și fără separare la gardurile școlii.
Este primul pas pentru a face uitați acești doi ani grei și lungi, cu o pandemie extrem de prost gestionată care a lăsat urme adânci asupra copiilor. Lucrurile s-au schimbat din acest punct de vedere, dar nu este suficient. Trebuie să înțelegem că #RomâniaEducată trebuie să funcționeze pentru toți, nu doar pentru elitele privilegiate. Toți copiii, inclusiv cei din familii cu venituri mici, trebuie să aibă acces la educație de calitate", a transmis liderul social democrat în postarea sa. 

De asemenea, Ciolacu a precizat că PSD va fi o voce puternică la dezbaterile din Parlament pe tema noilor legi ale educației, astfel încât toți copiii să poată să beneficieze de educație. 

"Investițiile în infrastructura școlară sunt esențiale și ele trebuie să continue. Toaletele din fundul curții sunt o rușine și ele trebuie să dispară definitiv într-o țară europeană. Dar trebuie să ne asigurăm că #toți copiii vor beneficia de sistemul de educație. De aceea, PSD va fi o voce puternică la dezbaterile din Parlament pe tema noilor legi ale educației pentru a corecta orice discriminări și inechități", a mai scris Marcel Ciolacu.

La final, președintele PSD le-a urat succes tuturor în noul an școlar.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri