Cioloş, privind reforma administraţiei: "N-a fost nici suficientă ambiție din partea miniștrilor"

Data publicării:
dacian ciolos declaratie guvern

Într-un interviu acordat Agerpres, premierul Dacian Cioloş îşi exprimă nemulţumirea cu privire la dinamica procesului de reformă a administraţiei. Şeful guvernului nu dă nume, dar portofoliul de resort este condus de Vasile Dâncu.

vasile dancu

"Mi-aș fi dorit să mergem mai departe cu reforma administrației", a declarat Dacian Cioloş pentru Agerpres. Potrivit acestuia, sincopele înregistrate au legătură cu prestaţia miniştrilor. Şeful Guvernului nu dă nume, însă, în cabinetul pe care îl conduce poziţia de viceprim-ministru şi ministr al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice este ocupată de Vasile Dâncu.

"Din păcate, n-am fost pregătiți aici, n-a fost nici suficientă ambiție din partea miniștrilor care ar fi trebuit să abordeze lucrurile acestea mai frontal. Dar și acolo au început lucrurile pentru că, pe baza strategiei funcției publice, a strategiei în administrația publică locală, care e în pregătire, a strategiei privind formarea profesională în administrație, urmează să modificăm mai multe legi prin care vom introduce anumite elemente de reformă pe care le aveam prevăzute inițial și lucrul acesta îl vom face până la sfârșitul mandatului", explică premierul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri