Cîțu, după acuzațiile lui Voiculescu: Nu comentez opinii personale. Cum ar fi să comentez zilnic declarațiile celor din opoziție?

Data publicării:
florin citu si vlad voiculesc
Prim-ministrul Florin Cîțu și Vlad Voiculescu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Florin Cîțu a refuzat să răspundă atacurilor lansate la adresa sa de Vlad Voiculescu, subliniind că nu comentează opinii personale.

"Nu comentez declarațiile... Vă dați seama cum ar fi să comentez declarațiile celor din Opoziție în fiecare zi. Nu aș avea timp. Avem o pandemie de guvernat, de trecut țara prin pandemie, lucruri foarte importante de făcut. Opinii personale nu comentez", a spus Florin Cîțu.

El dă asigurări că "guvernarea funcționează".

"Guvernul funcționează foarte bine. Pe lângă faptul că spun eu acest lucru se vede în cifre. Se vede în creșterea economică, în veniturile de la buget, în cheltuielile cu investiții și în încrederea instituțiilor internaționale", a adăugat premierul.

"Am crezut că premierul numit de coaliție nu va folosi forța pe care i-am dat-o pentru rațiuni care țin mai degrabă de cariera sa politică, așa cum chiar dânsul s-a exprimat. România are nevoie de politicieni care să acționeze în interesul oamenilor, în fiecare zi. (...) Gestionarea pandemiei așa cum s-a petrecut în ultimele luni a avut parte de câteva episoade pe care publicul le-a realizat mai puțin. Premierul României discutând aproape niciodată cu MS, premierul lansând targeturi, ținte, fără să discute cu nimeni, premierul României transformându-se în primul epidemiolog al țării, vorbind de lucruri pe care nu le cunoștea, pe care nu le-a discutat cu nimeni, nici cu experții precum Andreea Moldovan", a susținut Vlad Voiculescu în prima conferință de presă după demiterea sa de la conducerea Ministerului Sănătății.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri