Cîțu le cere prefecților să se pregătească pentru sezonul rece. „Să fie primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere”

Data publicării:
Premierul Florin Cîțu.
Premierul Florin Cîțu. Foto: gov.ro

Premierul interimar Florin Cîțu le-a cerut prefecților să se asigure că nu vor fi sincope în ceea ce privește livrarea agentului termic pentru populație și că au contracte încheiate și materiale pentru deszăpezire.

Aș vrea să aveți discuții cu primarii, cu responsabilii din județele dvs, cu primarii companiilor care livrează agent termic. În aceasta iarnă vreau să mă asigur că nu va fi o problemă. Am vorbit cu primari, cu responsabili ai acestor companii și până acum am rezolvat toate problemele pe care le-au ridicat. Vreau să mă asigur că nu există sincope în această iarnă în ceea ce privește livrarea agentului termic”, a spus Cîțu într-o videoconferință cu prefecții.

Aș vrea ca anul acesta să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Știm că vine iarna, suntem în luna octombrie și în fiecare an vine iarna”, a adăugat el.

Cîțu le-a dat asigurări pefecților că vor primi resurse de la Guvern, dacă vor avea nevoie.

Aș vrea să vă apucați serios de treabă și să ignorați situația politică. Oricine va fi la guvernare vă asigur că veți avea resursele necesare pentru a gestiona cât mai bine această iarnă”, a spus el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri