CNCD s-a autosesizat după ce Digi24.ro a publicat înregistrarea scandalului provocat de deputații PSD Solomon și Stativă la șaormărie

Data publicării:
Adrian Solomon se legitimeaza
Adrian Solomon se legitimează. Foto: captura video

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în ședința de miercuri în cazul scandalului provocat de doi deputați PSD într-o șaormărie din Centrul Vechi al Capitalei. După ce casierul i-a cerut să-și pună masca de protecție, deputatul Adrian Solomon a devenit agresiv, i-a cerut acestuia permisul de muncă în România și i s-a adresat cu apelativul „băi, Mustafa”.

În urma publicării pe Digi24.ro a înregistrării video și audio a incidentului de la șaormărie, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a decis să ia în discuție dacă se va autosesiza.

„În ședința colegiului director CNCD de azi s-a decis autosesizarea în acest caz”, a declarat Csaba Asztalos miercuri, pentru Digi24.ro. 

El a precizat că procedura cere citarea și audierea părților, deci atât cei doi deputați, Adrian Solomon și Irinel Stativă, cât și casierul de la șaormărie vor veni în fața membrilor CNCD, care vor dezbate apoi și vor decide în această speță.

Digi24.ro a intrat în posesia înregistrării video originale din șaormăria din Centrul Vechi unde deputații PSD Adrian Solomon și Ionel Stativă au făcut luni noaptea un scandal monstru din cauză că li s-a cerut să poarte mască. Înregistrările au și sunet și se pot auzi dialogurile halucinante între deputatul Solomon și casierul localului, și apoi între Solomon și polițiști. 

Adrian Solomon, fără mască și evident recalcitrant, intră în local și începe să se certe cu casierul. Vrea să comande trei șaorme medii de vită, iar casierul îi spune: „Puneți-vă, vă rog, masca”

Lui Solomon îi sare țandăra și începe să țipe la casierul de etnice probabil turcă.

Solomon: „Băi Mustafa (...) ești în România aicea (...) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici!  (...) Băi, panaramă!”

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri