#Colectiv | Cioloș, pe Facebook: E revoltător ce face PSD

Data actualizării: Data publicării:
dacian ciolos gov ro

Fostul premier Dacian Cioloș intervine în disputa generată de anunțul președintelui PSD, Liviu Dragnea, care a declarat că a cerut șefului Guvernului, Mihai Tudose, să prelungească şi pentru 2018 finanţarea de la buget pentru tratamentele supravieţuitorilor din Colectiv.

dacian ciolos gov ro
Dacian Cioloș

Cu ocazia petrecerii sale aniversare, Șeful Partidului s-a gândit, cu multă generozitate, să facă un cadou răniților de la #Colectiv: cere Guvernului Tudose să dea o ordonanță pentru plata tratamentului acestora până în 2018. Doar că această ordonanță există deja și prevede exact acest lucru: plata tratamentul răniților de la #Colectiv până în 2018 inclusiv”, a scris pe, Facebook, Dacian Cioloș.

„Nu-i nimic, în buna tradiție a guvernelor PSD din acest an, se va da probabil mai întâi o ordonață de anulare a ordonanței dată anul trecut, urmată de alta, cel mai probabil, cu același text. Că doar trebuie să arate că le pasă, nu? Revoltător”, a adăugat fostul premier.

Pe de altă parte, Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, l-a acuzat de minciună pe liderul social-democraților.

Tratamentul în străinătate al celor de la Colectiv este acoperit prin OUG nr. 74/2016 aprobată de guvernul Cioloș. Ce an este precizat aici? Iaca... tot 2018”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri