Concertul de pe litoral al unui cunoscut cântăreț de manele, întrerupt de polițiști. Oamenii nu au mai ținut cont de distanțare

Data actualizării: Data publicării:
Concertul de pe litoral al unui cunoscut cântăreț de manele, întrerupt de polițiști. Oamenii nu au mai ținut cont de distanțare
Foto: captură video

Petrecere de manele întreruptă de poliţişti. S-a întâmplat, aseară, la o terasă din Năvodari. Un cunoscut cântăreţ susţinea acolo un spectacol live. În faţa localului, sute de oameni au stat umăr lângă umăr să îl asculte.

Polițiști din orașul Năvodari s-au autosesizat că în fața unei terase din zona Mamaia Sat mai multe persoane s-au adunat pentru a urmări un concert live al unui muzician, anunță IPJ Constanța, scrie Mediafax. Polițiștii au folosit rampele mașinilor din dotare și avertismente verbale pentru a dispersa mulțimea.

Administratorul terasei a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor.

De asemenea, interpretul a fost amendat cu 1.000 de lei, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri