Foto Concurs cu probă de alergare pentru un post de șef la Ambulanța Gorj. Instituția a anunțat ulterior că a fost o eroare

Data actualizării: Data publicării:
barbati alearga spre serviciu
Probă de alergare, strecurată din eroare la un concurs pentru un șef la Ambulanța Gorj. Foto: Profimedia Images

Un concurs pentru un post de conducere din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj a atras atenția după ce, printre probele de concurs, a apărut și una de rezistență fizică. Mai exact, concurenții ar fi trebuit să susțină o probă de alergare. Ulterior, a fost eliminată, instituția anunțând că a fost o eroare, scrie Gazeta de Sud.

Concursul organizat pentru stabilirea șefului de la Serviciul Achiziții Publice, Administrativ, Aprovizionare din cadrul SAJ Gorj a atras atenția după ce a apărut rezistența fizică printre probele ce trebuiau trecute de către candidați.

Candidații, care trebuie să fie licențiați în domeniul economic, juridic sau tehnic, să aibă o vechime de 2 ani în specialitate și să fi obținut de două ori calificativul „Foarte bine!” în ultimii 3 ani, ar fi trebuit să dea și o probă de alergare, potrivit anunțului inițial al instituției.

Instituța a revenit cu o erată. Foto: SAJ Gorj

S-a revenit ulterior cu o erată și proba de rezistență fizică a fost eliminată și înlocuită cu o testare a abilităților și cunoștințelor candidaților.

Prin urmare, aceștia nu vor trebui să mai susțină și o probă de testare a calităților fizice. În 16 ianuarie va avea loc proba scrisă a concursului pentru postul de șef serviciu, iar pe 19 ianuarie este programat interviul.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri