Condamnare la închisoare pe viață pentru bărbatul care și-a ucis cu sânge rece fosta iubită

Data publicării:
bogdan francu

Ionuț Bogdan Frâncu, bărbatul din Pitești care și-a ucis fosta iubită în luna decembrie a anului trecut, și-a aflat pedeapsa. Judecătorii au decis că bărbatul în vârstă de 37 de ani își va petrece tot restul vieții în închisoare, relatează Ziarul de Argeș.

Pe lângă cei 140.000 de lei pe care bărbatul a fost obligat de instanţă să îi plătească drept daune morale membrilor familiei tinerei, care s-au constituit părţi civile, el trebuie să achite şi 25.000 lei, daune materiale.

Ionuț Frâncu și-a ucis fosta iubită cu 13 lovituri de cuțit, a lăsat-o să moară într-o pădure din apropiere de Optași, apoi i-a trimis sorei acesteia imagini cu femeia agonizând. 

Curtea de Apel Craiova a decis că “admite apelul părţilor civile. Respinge apelul inculpatului ca nefondat. Desfiinţează sentinţa penală sub aspectul laturii penale şi sub aspectul laturii civile cu privire la cuantumul daunelor morale acordate părţii civile Marin Adriana. (...) Condamnă pe inculpatul Frâncu Bogdan Ionuţ la pedeapsa detenţiunii pe viaţă. Obligă inculpatul către partea civilă Marin Adriana la plata sumei de 140.000 lei cu titlu de daune morale. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate ce nu contravin prezentei. (...) Definitivă”.

După ce și-a ucis cu sânge rece fosta parteneră, bărbatul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care nu exprima niciun regret pentru fapta sa: „Poate mulţi mă vor condamna, dar cei care mă cunosc, care ştiu cum am fost vor recunoaşte ca nu am fost aşa. Nu am vrut decât sa fiu fericit, găsisem pe cineva, aş fi făcut totul să fie bine. Nu a fost să fie, orgoliul ei a învins în relaţia noastră. Am făcut şi greşeli, recunosc, dar nu m-a înţeles nimeni, mai puţin ea. Aveam nevoie de sprijin, moral, dar nu s-a putut. Îmi cer iertare celor care m-au cunoscut altfel, cum am fost înainte”. El a fost prins și arestat de polițiști într-un hotel din Pitești.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri