Conductorul de tren care a murit după accidentul de la Galați suferise cinci stopuri cardio-respiratorii (medic)

Data actualizării: Data publicării:
imagini de la locul accidentului feroviar din galati
Conductorul de tren care a murit după accidentul de la Galați suferise cinci stopuri cardio-respiratorii (medic). FOTO: INQUAM PHOTOS - Ovidiu Iordachi

Femeia de 53 de ani care a decedat în urma accidentului feroviar din Galați a suferit cinci stopuri cardiorespiratorii, a transmis un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

 

"Colegii mei au intervenit, femeia a avut cinci stopuri cardio-respiratorii repetate. S-a făcut tot ce se putea, dar nu s-a reușit salvarea ei.

A avut plagă penetrantă la nivelul gâtului și o fractură deschisă la tibie", a spus medicul.

Este vorba despre o femeie de 53 de ani, care era conductorul trenului de persoane R75576.

Femeia fusese inițial stabilizată pe peron și în drum spre spital de către serviciul Ambulanță ajuns la fața locului, dar din cauza stopurilor cardio-respiratorii repetate nu a mai putut fi salvată.

În urma impactului, au fost rănite patru persoane: mecanicul, conductorul, șeful de tren și un călător. Unul dintre ei a fost exernat.

Dintre cei rămași în spital, unul este la Reanimare, a spus medicul. Toți "sunt stabili și au suferit operații ortopedice și drenaje toracice", a precizat medicul.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunile de distrugere sau semnalizare falsă, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest tragic eveniment feroviar. 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri