Copil de 11 ani, găsit înecat la plaja Modern

Data actualizării: Data publicării:
plaja modern

Trupul unui băiat în vârstă de 11 ani care dispăruse, duminică, în mare, în zona plajei Modern din municipiul Constanţa, a fost găsit prins între stabilopozi, în aceeaşi zonă. Pompierii au intervenit pentru scoaterea trupului neînsufleţit şi aducerea la mal, relatează News.ro. 


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, băiatul a venit, duminică, împreună cu mama, bunica şi trei fraţi pe plaja Modern din municipiul Constanţa, familia respectivă locuind în Satu Nou. La un moment dat, băiatul de 11 ani a intrat în apă cu doi dintre fraţii săi, el fiind cel mai mare. El le-a spus că vrea să înoate până la geamandură şi nu a mai ieşit la mal.

Familia l-a căutat fără succes, apoi a anunţat salvamarii, care la rândul lor au încercat să îl găsească, dar nu au reuşit.

Trupul băiatului a fost văzut luni dimineaţa, prins între stabilopozi, în zona plajei Modern.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la faţa locului s-au deplasat o ambarcaţiune, o autospecială de pompieri cu un total de 10 subofiţeri şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean. Cadrele medicale au constatat decesul băiatului. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie.

Numărul persoanelor înecate în mare în acest sezon estival a ajuns la zece.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri