Copil de 5 ani rătăcit pe o pârtie din Predeal, găsit de jandarmii montani. „Era pierdut şi dezorientat”

Data publicării:
Copil de 5 ani rătăcit pe o pârtie din Predeal, găsit de jandarmii montani
Copil de 5 ani rătăcit pe o pârtie din Predeal, găsit de jandarmii montani. Foto: Jandarmeria Prahova

Un copil de 5 ani, care s-a pierdut de mama sa, pe o pârtie din Predeal, a fost găsit de jandarmii montani braşoveni, acesta fiind al doilea astfel de caz înregistrat în ultima săptămână.

"Pentru colegii noştri din Predeal, o zi obişnuită de serviciu pe pârtie s-a transformat într-o secundă într-o misiune contracronometru pentru găsirea unui băieţel de numai 5 ani care s-a pierdut de mama sa. Radu şi Vasile se aflau în patrulare pe Pârtia Clabucet, când au fost opriţi de o turistă care, speriată, i-a rugat s-o ajute să-l găsească pe fiul ei de 5 ani care a plecat de lângă ea şi pe care nu-l mai găseşte. Imediat, colegii noştri au plecat în căutarea minorului şi, cu sprijinul primit de la ceilalţi jandarmi aflaţi pe pârtie, au reuşit ca, în aproximativ 15 minute, să-l găsească pe băieţel, la o distanţă de 500 de metri de locul unde se afla mama sa, pierdut şi dezorientat în mulţimea de turişti", au transmis, vineri, reprezentanţii IJJ Braşov, potrivit Agerpres.

Conform acestora, în mai puţin de o săptămână, este cea de-a doua întâmplare de acest fel, în care copiii se pierd de părinţii lor pe pârtiile aglomerate.

"De aceea revenim cu recomandarea ca adulţii să acorde atenţie sporită supravegherii minorilor, pentru evitarea unor situaţii care ar putea deveni periculoase sau chiar dramatice", a adăugat sursa citată.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri