Copilă de 15 ani mituită să facă sex cu un bărbat căsătorit în schimbul unui telefon. Mama fetei a aflat de troc și a anunțat poliția

Data publicării:
copila trista telefon mobil
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din județul Satu Mare a fost trimis, zilele trecute, în judecată pentru că i-ar fi propus unei adolescente de 15 ani să întrețină relații sexuale cu el. I-ar fi promis, în schimb, un telefon mobil. Propunerea indecentă ar fi fost făcută pe rețelele sociale, doar că mesajul a fost văzut și de mama copilei, care l-a dat pe bărbat pe mâna poliției, scrie Opinia de Carei.

În mesajul trimis pe 18 august 2022, prin aplicația de mesagerie a unei rețele sociale, bărbatul căsătorit i-ar fi propus adolescentei, în vârstă de 15 ani atunci, să întrețină relații sexuale cu el, cu promisiunea că o va recompensa cu un telefon mobil. Mama fetei a văzut mesajul și, fără să stea pe gânduri, l-a denunțat pe bărbatul din Tiream, județul Satu Mare, la poliție.

În discuția cu polițiștii, adolescenta le-ar fi spus că, la insistențele bărbatului, inițial a acceptat oferta acestuia, doar că ulterior s-a răzgândit. Pe individ l-ar fi cunoscut cu câteva luni înainte, în locuința unui prieten comun.

Bărbatul a fost identificat de oamenii legii și a fost trimis recent în judecată pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale. 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri