Corpul unui bărbat mort din Gorj a fost ridicat de procurori în ziua în care trebuia înmormântat

Data publicării:
masina de politie
Foto: Inquam Photos / George Călin

Trupul neînsufleţit al unui bărbat mort la 50 de ani, din Samarinești, județul Gorj, a fost ridicat de poliţişti, în ziua în care trebuia înmormântat, după ce fratele lui a reclamat că are suspiciuni cu privire la cauzele decesului, relatează presa locală.

Bărbatul a murit pe 8 aprilie, în locuinţa mamei sale din Samarineşti. Familia a chemat mediul de familie, care a examinat cadavrul şi a eliberat certificatul de deces fără a constata suspiciuni cu privire la cauza morţii. Însă, trei zile mai târziu, fratele vitreg al mortului, care locuieşte în alt judeţ, a reclamat la Poliţie, că are bănuieli cu privire la cauza morţii. 

„La data de 10 Aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi de către un bărbat de 62 de ani, din judeţul Caraş Severin cu privire la faptul că fratele său vitreg a decedat la locuinţa mamei lor din comuna Samarineşti, având suspiciuni asupra cauzei decesului. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că la data de 8 aprilie a.c., bărbatul 50 de ani, din comuna Slivileşti a decedat la locuinţa mamei sale din comuna Samarineşti, în cauză fiind eliberat certificat constatator al decesului de către medicul de familie. Având în vedere aspectele sesizate de către bărbatul  de 62 de ani, la data de 10 aprilie s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, informează Poliţia Judeţeană Gorj.
 
Tot luni, corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru realizarea necropsiei care va stabili cu exactitate cauza morţii. 
 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri