Foto Craiova se pregătește de Crăciun încă din mai. Primarul se laudă pe Facebook cu primele decorațiuni pentru târgul de iarna viitoare

Data publicării:
rimarul Lia Olguța Vasilescu a postat deja primele imagini cu decorațiunile de iarnă.
Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a postat deja primele imagini cu decorațiunile pentru Târgul de Crăciun, Foto: Facebook/ Lia Olguța Vasilescu

Meteorologii anunță vreme caldă și temperaturi în creștere. Cu toate acestea, primăria din Craiova își face acum, înaintea verii, sanie. Au început pregătirile pentru târgul de Crăciun, iar primarul Lia Olguța Vasilescu a postat deja primele imagini cu decorațiunile de iarnă.

Deși au trecut doar câteva zile de când s-a încheiat Târgul de Paște de la Craiova, deja autoritățile locale au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun.

Au făcut deja o primă decorațiune, căsuța lui Moș Crăciun, a anunțat primarul Lia Olguța Vasilescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul a oferit și detalii despre decorațiunea stradală și a publicat mai multe fotografii cu aceasta.

„Are 6 metri înălțime, un ceas supradimensionat, e funcțională și urmează să i se atașeze instalațiile de iluminat”, a mai spus Lia Olguţa Vasilescu.

Primarul s-a lăudat că își propune să rămână în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Dacă anul trecut a ocupat locul 3, acum Craiova speră la locul 1. Din acest motiv, autoritățile locale s-au apucat mult mai devreme să pregătească decorațiunile pentru târg.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri