Video Crimele din Caracal | O femeie le-a dat informaţii esenţiale anchetatorilor: "De o săptămână am văzut aici blugi, pantaloni scurţi"

Data actualizării: Data publicării:
curte-gheorghe-dinca-digi24

O femeie a sesizat, duminică, Poliția Caracal că a văzut haine de damă în apropierea locului unde s-au desfășurat cercetări pentru găsirea telefonului Luizei. Femeia a spus că a văzut blugi și pantaloni scurți.

Anchetatorii au mers, duminică, la locul indicat de femeia care a spus că a văzut haine aruncate în boscheți, în apropierea locului unde, sâmbătă, au avut loc verificări pentru a fi găsit telefonul Luizei.

„De o săptămână am văzut hainele astea aici. Veneam la șosea în fiecare zi să iau pe soțul meu și de aseară de când am văzut căutările până acolo m-am gândit. Sunt niște blugi de damă, blugi, pantaloni scurți”, a spus femeia, care a participat la ridicarea probelor.

Locul indicat este aproape de drumul spre Craiova, unde, într-un lan de floarea-soarelui Dincă le-a spus anchetatorilor că a aruncat telefonul Luizei, aproape la nouă kilometri de locuința sa.

Probele au fost ridicate de anchetatori și urmează să fie expertizate.

Sursa: Mediafax

Editare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri