Cristian Tudor Popescu, despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu: "Dacă junele va trăi, nu va face nicio zi de pușcărie"

Data actualizării: Data publicării:
ctp-de-unirea-principatelor

Cristian Tudor Popescu a reacționat pe Republica.ro cu privire la accidentul provocat de Mario Iorgulescu zilele trecute în București, concluzionând că, dacă va supraviețui, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal din România probabil nu va face nicio zi de închisoare.

"Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino", scrie Cristian Tudor Popescu, într-un articol publicat pe Republica.ro.

Ziaristul mai scrie că Gino Iorgulescu s-a oferit să crească copiii tânărului mor în accident, "să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaină.

Mario Iorgulescu avea alcoolemie și consumase cocaină în noaptea accidentului

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, după ce a provocat un accident grav în București, în urma căruia un bărbat de 24 de ani a murit.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, a anunțat parchetul.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri