CTP: Acum nu e război, e o operațiune de distrugere a Ucrainei. Dar poporul ăsta nu poate fi cucerit, nu vor să fie sclavii lui Putin

Data publicării:
CTP în studioul Digi24
Cristian Tudor Popescu.

„Ce vedem acum, nici măcar nu mai este un război. Este o operațiune specială, într-adevăr, de distrugere a Ucrainei și a poporului ucrainean”. Afirmația a fost făcută de Cristian Tudor Popescu vineri seara, la Digi24. Gazetarul consideră că Putin vrea să transforme Ucraina într-o ruină, „după care ea va fi o provincie cu sclavi ucraineni”. „Poporul ăsta nu poate fi cucerit! A demonstrat clar că nu vor să fie sclavii lui Putin”, adugă însă CTP.

Cristian Tudor Popescu: Poți să crezi că Putin a avut în plan, de 3 săptămâni, să se chinuie cu Ucraina? Poți să crezi așa ceva? Evident, că planul era să o cucerească, cum a rezolvat și cu Crimeea, în 3 zile.

Și acest lucru nu a mers!

Ce vedem acum, este altceva, nici măcar nu mai este un război. Nu! E o operațiune specială, într-adevăr. Operațiune de distrugere a Ucrainei și a poporului uncrainean.

Scopul unui război nu este să distrugi țara respectivă, și poporul respectiv. Scopul este să îl subjugi, nu să-l distrugi. Orice război are acest sens. Nu poate! Putin nu poate să-i subjuge, și atunci îi distruge, asta e soluția. Le distruge infrastructua, complet, deci vrea să transforme această țară în ruină, după care ea va fi o provincie cu sclavi ucraineni, unde vor veni nacealnicii, ștabii ruși, vor veni și vor stăpâni asupra unei țări agricole. Pentru că e un grânar Ucraina. Va produce grâne, industrie nu va mai avea deloc, o distruge Putin acum, ca să nu mai aibă probleme cu industria de apărare a Ucrainei. Ca să nu mai aibă probleme cu industria de apărare o distruge pe toată.

Asta face Putin în clipa de față.

Și această „operațiune” el nu o poate opri. Ce să facă? Ce vedeți, toate discuțiile, Macron, care a discutat și azi la ora 18:00 cu Putin... Macron discută la 18:00 cu Putin, pentru că are alegeri și vrea să arate cum se bagă el în seamă cu Putin și cum încearcă să-l convingă pe Putin să abandoneze războiul. Știe foarte bine că Putin nu va opri nimic.

Ăsta-i un teatru pe care îl face Putin să pară că e preocupat de ideea păcii. Nicio secundă!

Putin nu pleacă din Ucraina până nu o distruge. Nu o poate cuceri! Poporul ăsta nu poate fi cucerit! A demonstrat clar că nu vor să fie sclavii lui Putin.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri