Video Cum a bruiat un cățel o ședință a premierului Orban cu specialiștii în dialog social

Data publicării:
orban caine
Foto: Facebook / Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost întrerupt de mai multe ori marți dimineață, la întâlnirea online a Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social, de participanți care și-au uitat microfoanele deschise. După ce a reușit să facă ordine și premierul și-a reluat ideile, conferința a fost întreruptă de lătratul unui câine, moment în care Ludovic Orban și Violeta Alexandru, ministrul Muncii, aflată lângă premier, au rămas blocați.

Desfășurată online, întâlnirea Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social a fost întreruptă de mai multe ori de participanți care tocmai se logau și bruiau cu zgomotul de fond discursul premierului. Ludovic Orban și Violeta Alexandru au cerut în repetate rânduri ca participanții să-și închidă microfoanele, însă apelul a fost în van, la un moment dat cei doi izbucnind în râs.

Amuzamentul s-a transformat în iritare, pe măsură ce întreruperile au continuat, iar apoi Orban, vizibil deranjat, a întrebat pe cineva de la serviciul tehnic dacă se pot închide microfoanele tuturor participanților, pentru a a-și putea continua discursul în care anunța măsuri sociale și financiare pentru reluarea activităților economice. Au urmat câteva minute de liniște, după care discursul premierului a fost întrerupt din nou, de data aceasta de lătratul unui câine. Ludovic Orban și Violeta Alexandru au privit interziși în monitor, să vadă de unde vine lătratul, însă câinele a fost redus rapid la tăcere.

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri