Cum a fost prins un suspect de crimă în Alba. Doi polițiști l-au căutat în munți cu motocicletele de acasă

Data publicării:
barbat cu fata blurata prins de doi politiști
Suspect de crimă prins în Alba FOTO: Facebook/ Sindicatul Europol

Doi polițiști din Alba, pe motociclete, au reușit să prindă în munți un suspect de crimă. Sindicaliștii de la Europol susțin că Poliția Română nu are astfel de dotări, dar polițiștii și-au pus la bătaie propriile motociclete ca să îl poată căuta pe fugar.

Doi polițiști pe motoare l-au căutat pe criminalul din Alba. Nu, să nu înțelegeți că Poliția Română are astfel de dotări. Este vorba doar despre pasiunea și dăruirea a doi polițiști care și-au pus la bătaie propriile motoare pentru a efectua căutări în munți, în zone greu accesibile, ca să nu permită unui criminal să fugă”, arată sindicaliștii de la Europol.

Conform acestora, dintr-un acces de gelozie, în noaptea de duminică, suspectul s-a deplasat în localitatea Răhău, județul Alba, la o adresă unde a găsit-o pe femeia care era însoțită de un alt tânăr. Când i-a văzut, s-a năpustit asupra lor lovindu-i violent cu un cuțit pe care îl avea asupra sa. În urma acestui atac, tânărul de 21 de ani a murit, iar prietena sa a fost grav rănită.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Agresorul a fugit, existând suspiciunea că s-ar ascunde în pădure, într-o zonă greu accesibilă.

Șefii din conducerea Poliției Sebeș au cerut sprijinul colegului nostru Ionuț Crețu, din cadrul Postului de Poliție Săsciori, cunoscător al zonei și al colegului său Horea Pop Cosmin din cadrul Biroului Rutier, care și-au pus la bătaie propriile motociclete pentru a-l căuta. Colegii au fost sprijiniți de alți trei prieteni de-ai lor, care au dat dovada de civism și s-au alăturat imediat căutărilor și au periat zona, găsindu-l pe autor la o distanță de 10 km de locul crimei, îmbrăcat în alte haine, crezând că astfel nu va fi identificat”, au scris reprezentanții Europol pe Facebook.

Aceștia speră „că nu se va trezi vreun <meneger> din Poliția Română să îi acuze pe colegi că nu au fost echipați cu pantalonii cu dungă și pantofii lăcuiți specifici uniformei de serviciu, ci mai degrabă îi vor trece pe lista de salarii pentru misiuni speciale și lucrări de excepție, care de obicei sunt direcționate pentru apropiații șefilor”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri