Cum a început Cheloo ispășirea pedepsei prin muncă în folosul comunității

Data actualizării: Data publicării:
cheloo la diicot

Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept Cheloo de la Paraziţii, a fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru trafic de droguri și la 100 de zile de muncă în folosul comunității. Artistul a început deja ispășirea pedepsei, după cum a anunțat într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Azi am tuns aproape 1/3 hectare de iarbă și a durat vreo 8 ore de muncă în folosul asociației de locatari (acasă). Dacă în țara asta avem dreptul să facem cancer de la tutun și ciroza de la alcool, ia să vedem câți vor să începem dememersurile pentru legalizarea cannabisului. Spor la laic-dizlaic", a scris Cheloo pe pagina sa de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tribunalul Prahova a acceptat, miercuri, 17 mai, încadrarea juridică şi pedeapsa propusă de procurorul de caz şi de inculpat şi a decis ca solistul trupei Paraziţii să fie condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, 180 de zile amendă penală, în cuantum de 4.500 de lei, şi 100 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri