Sari la conținut

Cum anunță Poliția că scoate la concurs 770 de posturi, în contextul polițistului pedofil

Poliţia Română anunţă că scoate la concurs 770 de posturi şi le transmite celor interesaţi că, deşi „în aceste zile meseria de poliţist nu mai este tentantă”, din echipa Poliţiei Române fac parte „oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au linişte până nu dovedesc că cei care au încălcat legea sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor”.

masina de politie in trafic_fb politia romana

Foto: Poliția Română

Anunţul privind scoaterea la concurs a 770 de posturi de poliţişti şi personal contractual a fost făcut pe Pagina de Facebook a Poliţiei Române.

„Ştim că în aceste zile meseria de poliţist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un poliţist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ţi facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar aşa, dar îţi promitem că, şi în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa. Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să ştii că din echipa Poliţiei Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au linişte până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor. Poate că nu suntem perfecţi, poate că avem multe defecte, dar cu siguranţă suntem profesionişti, iar rezultatele obţinute vorbesc de la sine”, este mesajul postat joi de Poliţia Română.

Poliţiştii le mai transmit celor care ar fi tentaţi de această meserie ca, înainte de a lua o hotărâre dacă să aplice sau nu pentru unul din posturile scoase la concurs, să se gândească şi să pună în balanţă „dacă munca de ani de zile a unor oameni excepţionali poate fi ştearsă cu buretele de o persoană”.

Sursa: News.ro