Cum au reușit jandarmii bihoreni să rezolve un caz cu ajutorul unei postări virale pe Facebook

Data actualizării: Data publicării:
rucsac jandarmerie

Cazul unui rucsac cu bunuri în valoare de peste 4000 de lei, pierdut de proprietar, a fost rezolvat de jandarmi după ce oamenii legii au distribuit fotografiile și întreaga poveste pe propria pagină de Facebook. Bagajul a fost găsit chiar de un jandarm aflat în timpul liber, în stația de autobuz de lângă Universitatea din Oradea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rucsacul a fost găsit pe banca din stație de plutonierul-adjutant Nicolae Dinoiu, care se afla în timpul liber.
“Nefiind nimeni în stație a luat decizia de a trece peste temerea de a fi un colet suspect, iar la simpla palpare a simțit un dispozitiv ce ar semăna cu un laptop. După deschiderea rucsacului a observat un laptop, o mapă cu documente, încărcător, un aparat de fotografiat (...) și mai multe lucruri personale”, au relatat reprezentanții Jandarmeriei Bihor.

In prezența unui martor care tocmai venise în stație, jandarmul a controlat bagajul pentru a găsit eventuale documente ale proprietarului, după care a întocmit un proces-verbal.

Însoțit de fotografii, cazul a fost prezentat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Bihor, iar cititorii au fost îndemnați să distribuie postarea pentru a-l găsi pe proprietarul rucsacului.

“Cei care doresc să ne pună vigilența la încercare, afirmând că ei sunt proprietarii și în fapt să nu fie așa, îi rugăm să se abțină”, au transmis jandarmii bihoreni.

Distribuită de peste 1.100 de ori, postarea și-a atins scopul. În câteva ore, proprietarul bagajului a fost identificat de jandarmii care s-au dus până la el acasă și i-au returnat lucrurile.

Când ți-ai pierdut orice speranța și primești vestea de la jandarmi că vor veni să-ți înapoieze rucsacul cu bunurile rătăcite ;)

Publicată de Jandarmeria Bihor pe Marţi, 5 februarie 2019

„Am umblat disperat după șoferi și taximetriști, dar nu l-am găsit. Am zis că gata, l-am pierdut! Dar m-au sunat jandarmii, care mi-au făcut o surpriză – le mulțumesc mult! Mi l-au adus înapoi. Au identificat cine sunt și mi l-au adus”, a mărturisit bărbatul căruia îi aparținea rucsacul.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri