Cum vrea să rezolve un deputat de Suceava problema suspecților de coronavirus: Containere modulare, puse în afara orașelor

Data actualizării: Data publicării:
Alexandru Băișanu
FOTO: Facebook/ Alexandru Băișanu

Deputatul de Suceava Alexandru Băişanu a venit miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, cu o propunere, în contextul amenințării coronavirusului. Parlamentarul le cere autorităților să cumpere containere modulare, pe care să le pună în zone izolate în afara orașelor, unde să fie plasate persoanele suspectate de infectare cu coronavirus.

La conferinţa de presă pe care a susținut-o în orașul care l-a trimis în Parlamentul României, Băișanu a venit cu o listă cu zece măsuri anti-coronavirus. 

Aş veni cu o propunere către Guvernul României, către Consiliile Judeţene, Prefecturi şi Primăriile mai importante, cu populaţii mai mari. Cred că ar trebui să achiziţioneze containere modulare pe care să le pună în zone izolate, lângă oraşe, pentru a rezolva chestiunea carantinării oamenilor infestaţi. Aceste containere costă de la 1.300 de euro. Nu uitaţi, China a construit în 10 zile un spital cu 1.500 de locuri folosind acest tip de containere modulare... Să fie internaţi pe o perioadă normală, cât hotărăsc medicii, internările făcându-se la ieşirea din oraş. Eu cred că într-o săptămână, fiecare oraş poate să tragă apă, canal, energie într-o astfel de zonă şi am putea crea un astfel de campus”, a declarat în conferința de presă Alexandru Băişanu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri