Cursă Blue Air București-Liverpool cu 170 de pasageri, întoarsă din drum

Data actualizării: Data publicării:
aeronava blue air

O aeronavă Blue Air cu 170 de pasageri care a decolat, vineri după-amiază, de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Otopeni, cu destinaţia Liverpool, s-a întors din drum din cauza unei probleme tehnice, informează News.ro.

Potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, cursa 0B133 care a decolat la ora 16.44 către Liverpool, cu 170 de pasageri, revine pe Otopeni, din cauza unei probleme tehnice.

"Zborul 0B 133, care a decolat în această după-amiază de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Liverpool, s-a reîntors la Bucureşti ca urmare a deciziei comandantului. Respectând procedurile în vigoare şi pentru că siguranţa este prioritară la Blue Air, echipajul a decis să revină pe Otopeni ca urmare a unei suspiciuni de defecţiune tehnică", precizează compania, într-un comunicat.

Pentru a diminua disconfortul creat de realizarea procedurilor de inspecţie, compania a luat decizia ca pasagerii să fie transportaţi cu o altă aeronavă Blue Air şi să ajungă la destinaţie în cel mai scurt timp posibil.

"Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi şi are un istoric impecabil în siguranţa zborului. Pentru a elimina orice suspiciune şi pentru liniştea pasagerilor, avionul a aterizat pe Aeroportul Otopeni în condiţii de maximă siguranţă la ora 18:25, pentru efectuarea verificării tehnice", subliniază Blue Air. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri