Dan Barna, la Digi FM, despre poza de la meciul Franța - Elveția, în care apare cu Figo: "Îi zisesem și lui că se ajunge în prelungiri"

Data publicării:
Vicepremierul Dan Barna, alături de Luis Figo, pe Arena Națională, la meciul Franța - Elveția.
Vicepremierul Dan Barna, alături de Luis Figo, pe Arena Națională, la meciul Franța - Elveția. Foto: Facebook/Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna a declarat, marți, la Digi FM că a fost un meci istoric pe Arena Națională din București, între Franța și Elveția, iar reprezentanții UEFA au fost mulțumiți de modul în care a fost organizat totul pentru partida de luni seara. Barna a fost prezent în tribune și a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în care apare alături de Luis Figo, despre care a spus că a fost foarte amabil atunci când l-a rugat să se fotografieze împreună. 

„Pentru toți cei care, copii sau tineri fiind, ne uitam la acest domn cu fascinație și admirație. Acum Figo este la București în tribună și Pogba și Benzema strălucesc pe teren. Nu încetați să visați, pentru că visul de a-ți întâlni idolii copilăriei sau tinereții se poate împlini oricând!”, a scris vicepremierul pe contul său de Facebook, alături de o fotografie în care apare alături de Luis Figo, fost coleg la Barcelona cu Gică Popescu.

Matinalii Digi FM l-au întrebat pe Dan Barna dacă l-a convins greu pe Luis Figo să facă o poză cu el. 

„A fost foarte amabil, n-a fost nimic de convins. Glumeam și comentam cumva meciul. Era foarte îngrijorat la 1-0 la pauză. Îi zisesem și lui că se ajunge la prelungiri și probabil și la penalty-uri”, a spus vicepremierul.

El a comentat pentru Matinalii Digi FM o parte din meciul care a adus calificarea Elveției în sferturi.

„Am început să scandez și eu, a fost un moment spontan și surprinzător. Cei de la UEFA au fost foarte plăcut impresionați. Chiar la finalul meciului se făcea gluma că vorbim la Londra să facem finala aici. Au fost de-a dreptul entuziasmați de atmosfera meciului. Spuneau că a fost cea mai bună atmosferă din meciurile de până acum. Atmosfera pe care a reușit să o facă publicul de la București i-a entuziasmat atât de mult pe liderii UEFA încât i-au felicitat pe organizatori”, a spus Dan Barna, potrivit sursei citate.

Citește și: VIDEO Fanii Franței și Elveției s-au distrat împreună în Centrul Vechi. Ce spuneau înainte de meciul care a trimis campioana mondială acasă

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri