Sari la conținut

Dan Voiculescu, spitalizat de urgență

Dan Voiculescu a fost internat de urgență, marți seara, și supus unei intervenții chirurgicale „foarte grea, urgentă”.

Informația a fost confirmată de Mihai Gâdea, care nu a precizat însă de ce afecțiune ar suferi patronul trustului Intact, dar a dat vina pe timpul petrecut în închisoare de către Voiculescu.

Dan Voiculescu a mai fost internat de urgenţă şi înainte de a fi eliberat condiționat, din cauza unei ocluzii intestinale.

”Au fost foarte mulți care m-au contactat să mă întrebe ce s-a întâmplat cu profesorul Voiculescu. Doar pentru faptul că mi se pare important, spun în mod personal, a trecut printr-o operație foarte grea, urgentă. Este un luptător și sunt convins că va învinge și în acestă luptă. A fost niște ani de zile, într-o bătălie cum se știe și în niște penitenciare teribile din România, într-un mod complet nedrept. Aceste lucruri te afectează și dacă ai 20 de ani. Ultima dată când am vorbit mi-a zis că are așa o mulțumire văzând toate lucrurile care au apărut în spațiul public. A spus: poate dacă Antena 3 nu ar fi fost independentă și nu ați fi putut să vă faceți treaba, probabil că lucrurile acestea nu s-ar fi știut la această manieră și România ar fi fost astăzi într-o cu totul altă fază. Până la urmă, sacrificiile au sensul lor”, a spus Mihai Gâdea.

 

Pe aceeași temă