Cea mai aşteptată externare nu va mai avea loc. Daniel Chiţoiu rămâne internat la Spitalul Floreasca, la recomandarea medicului

Data actualizării: Data publicării:
chitoiu-accident-picioare-targa

Cea mai așteptată externare a acestor zile nu va mai avea loc. Fostul ministru Daniel Chițoiu va mai rămâne internat câteva zile, la recomandarea medicului său de la Spitalul Floreasca.

UPDATE 11.00 Daniel Chițoiu ar fi urmat să fie externat astăzi, la șase zile de la accidentul rutier soldat cu doi morți.

Acest lucru nu se va mai întâmpla însă. Ptrivit unor informatii, Daniel Chițoiu ar fi fost mutat la Reanimare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, a delarat pentru mediafax că fostul ministru va rămâne de Revelion în spital.


Politicianul a fost internat săptămâna trecută la Spitalul de Urgență Floreasca și nu a fost încă audiat de polițiștii care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Daniel Chiţoiu ar fi trebuit să dea declaraţii anchetatorilor, pentru ca aceştia să stabilească exact circumstanţele producerii accidentului în urma căruia două persoane au murit.

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal.

Fostul ministru ar fi urmat să fie audiat după 1 ianuarie. 

Anchetatorii au început să se intereseze de starea de sănătate a fostului ministru după ce fotografii cu el mergând pe propriile picioare au fost făcute publice.

Medicii au trimis deja documente potrivit cărora politicianul are coaste rupte și fractură de stern.

Pe 26 decembrie, el a fost implicat într-un accident pe DN 7, în județul Argeș soldat cu doi morți. Polițiștii au stabilit că autoturismului condus de Chițoiu ar fi intrat pe conterasens și așteaptă rezultatele expertizei tehnice.

În mașina în care au murit cele două persoane se mai afla pe bancheta din spate o a treia persoană. Și aceasta va fi audiată de procurori, de îndată ce va putea, pentru că femeia a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri