Darius Vâlcov a publicat pe Facebook fișa medicală confidențială a unui protestatar #rezist: „Este sandilău cu acte”

Data publicării:
valcov

Consilierul prim-ministrului României, Darius Vâlcov, a publicat pe contul personal de Facebook fișa medicală a unui protestatar din Piața Victoriei, eliberată de un medic psiholog. Protestatarul în cauză, unul dintre liderii mișcării #rezist - Sandu Matei - a anunțat deja că îl va acționa în judecată pe oficialul român.

Darius Vâlcov a revenit ulterior și a anunțat că postarea i-a fost ștearsă și l-a jignit pe protestatarul pe care l-a numit „sandilău”.

„#antifacontraromaniei #AntifaesteRezist Postarea prin care arătam ca un lider #rezist este sandilău cu acte mi-a fost stearsa”, a scris Darius Vâlcov pe Facebook, potrivit hotnews.ro.

Sandu Matei a reacționat tot pe Facebook: „Este adevarat că nu am deranjat aşa mult mafia politică ca până acum, dar să te legi de această depresie cauzată de pierderea unei persoane apropiate dragi este josnic, cu atât mai grav este că vine de la creierul mafiei psd şi consilierul Primului Ministru. Ma bucură aceste atacuri, asta îmi dovedeşte că lupta mea civică are ecou printre ei, dar să ajungi la nişte acte medicale cu caracter personal este deja prea mult şi trebuie văzut cine le-a oferit. RUŞINE vâlcov, RUSINE dragomir (pt cunoscători) ! Pam pam Vă pupa Fam. Matei , ne vedem în instanţă !”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri