De ce a murit Gabriela, șoferița de TIR găsită fără viață, într-o benzinărie din Italia

Data actualizării: Data publicării:
romanca

Gabriela Aiban, șoferița de TIR din Sălaj, găsită moartă într-o benzinările din Italia ar fi suferit un infarct. Acestea sunt primele informații pe care le-a primit familia femeii de la autoritățile italiene, scrie Adevărul.ro.

Femeia avea doar 33 de ani, era mama a două fetițe de 11, respectiv 13 ani, și nu suferea de vreo boală cunoscută familiei. Ea se angajase ca șofer de TIR la o firmă din Ungaria, pentru a le asigura un trai bun fetițelor sale și familiei. 

″Îşi iubea foarte mult meseria. Trei ani şi jumătate a lucrat la o firma în Ungaria, iar în decembrie 2017 s-a mutat la o alta, din Baia Mare. Era plecată în curse câte 6 săptămâni, apoi stătea acasă cu noi 2 săptămâni. O aşteptam să vină zilele astea ca să ne cumpăram un apartament. Acum tot ce ştim este că a facut infarct”, a declarat pentru adevarul.ro Marius Aiban.

"În 24 mai, la ora 2 dimineaţa, într-o benzinarie din Italia, lângă localitatea Imperia, un înger a plecat la Dumnezeu. Gabriela Aiban, de profesie şofer de TIR, a oprit camionul şi a murit la volan, pentru că inima ei pur şi simplu s-a oprit. A lasat în urmă două fetiţe, de 13 şi 11 ani, care locuiesc în Jibou, împreună cu tatăl lor. Gabriela a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria şi numai din septembrie a început să lucreze pentru o firmă din Baia Mare; să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată?

Nu se ştie înca, acum e aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţişa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o (...) Aş dori să ajutăm fiecare câte puţin familia rămasa în urma Gabrielei, vă rog să donaţi cât va puteţi permite", a transmis o apropiată a familiei, la scurt timp după aflarea veștii tragice. 

Și fiica cea mare a femeii a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj îndurerat:

"Mami... De ce ai plecat aşa devreme de lângă noi? Ai lăsat un gol imens în sufletele şi în inimile noastre. Te iubim enorm oriunde te-ai fi dus, mama noastră dragă. Ai fost o mamă şi o soţie super bună, te iubim! Odihneşte-te în pace, suflet drag! Cu drag, Marisa, Larisa şi Marius", a scris copila. 

Citește și ”Misiunea secretă a lui Tudorel Toader. Cum va intra în istorie actualul ministru al Justiției”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri