Demisii în lanț la România TV

Data actualizării: Data publicării:
romania_tv

Val de demisii la postul de televiziune România TV. Mai multe vedete au decis să-și încheie colaborarea cu postul TV. Printre acestea se numără Iulia Nagy, Florin Badea, Corina Drăgotescu și Geanina Lungu. Iar Cătălin Popa, directorul editorial al postului, a anunțat că și-a luat concediu două luni, până pe 20 august, potrivit informațiilor Paginademedia.ro.

România TV trece printr-o perioadă dificilă. Angajații își primesc salariile cu greu din cauza încasărilor slabe din publicitate. Luna trecută, angajații au fost informați că vor primi, indiferent de salariu, 1.000 de lei la avans, iar pe 30 iunie, la lichidare au primit jumătate din suma restantă. Nu se știe când vor primi și restul de bani. 

În acest context, mai mulți angajați, printre care și jurnaliști de pe post, au demisionat. Printre aceștia se numără Iulia Nagy și Florin Badea, care prezentau știri pe tronsonul de dimineață, Corina Drăgotescu și Geanina Lungu, scrie Paginademedia.ro. Iulia Nagy a anunțat că va trece în radio, ca reporter al știrilor Europa FM. Florin Badea, co-prezentator la tronsonul matinal de la România TV, a trecut la B1 TV, unde va prezenta tot pe tronsonul de dimineață, de săptămâna viitoare. 

Și Corina Drăgotescu a anunțat luna aceasta, pe pagina de Facebook, că încheie colaborarea cu România TV. 

Le multumesc tuturor colegilor care au facut posibil acest proiect, de la Noaptea Realitatii pana acum, la Noaptea Mintii #mia”, a scris Drăgotescu pe pagina sa.„Una peste alta a fost cea mai interesanta perioada din viata mea profesionala. Ma simt mai bogata sufleteste si imi pare rau ca ne despartim”, a precizat jurnalista.

Geanina Lungu, prezentatoare de știri la România TV încă de la lansarea postului, și-a anunțat demisia săptămâna trecută.  

Sunt momente in viață când trebuie să alegi ce să faci mai departe. Intr-un astfel de moment mă aflu eu acum.. după 6 ani de România tv a venit momentul să închid un capitol frumos din viața mea. A fost o perioadă minunată în care am trăit experiențe și bune și rele, însă toate au avut rostul lor, m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi.

Nu pot sa plec fără să mulțumesc unor oameni care au avut încredere in mine și care mi-au oferit oportunitatea de a mă dezvolta și de a învața lucruri noi. Sunt onorată pentru că am lucrat cu oameni buni, oameni cu care am împărtășit toate trăirile mele. Indiferent de ceea ce îmi rezervă viața pe viitor, eu sunt pregătită, poate mai mult ca niciodată, sa scriu un nou capitol. Mulțumesc RomaniaTv, celor care au fost alături de mine pe tot acest parcurs și dvs. telespectatorilor care m-ați încurajat întodeauna!”, a scris ea pe pagina personală de Facebook. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri