Video Dezbatere LIVE pe Digi24.ro: „Vreau la școală! Despre nevoia de educație incluzivă și de calitate”

Data actualizării: Data publicării:
foto

Școala românească îmi pregătește copilul pentru viață? Cât de mult trebuie să investesc, ca părinte, în educația copilului meu? Când va deveni Educația prioritatea politicienilor? Cum văd decidenţii politici restartarea școlii românești? Care este planul actorilor politici pentru a moderniza învățământul românesc? Cât de mult au învățat liderii politici din greșelile trecutului?

Digi24, Fundația Agenția de Dezvoltare comunitară „Împreună”, Reprezentanța Comisiei Europene în România, INSCHOOL - proiectul comun al Uniunii Europene si Consiliului Europei, Universitatea din București şi Administraţia Prezidenţială organizează dezbaterea „Vreau la școală! Despre nevoia de educație incluzivă și de calitate”, în contextul numeroaselor cauze care limitează accesul liber și egal la educație. Evenimentul este înscris în calendarul de activități organizate sub egida Proiectului „România Educată” și este realizat și cu sprijinul UNICEF.

Pe data de 18 noiembrie va avea loc a doua dezbatere în cadrul evenimentului „Vreau la școală! Despre nevoia de educație incluzivă și de calitate”, după conferința care a avut loc în 4 noiembrie.

Evenimentul de astăzi îi va avea ca invitați pe Sorin Câmpeanu (PNL), Florin Lixandru (PSD), Ștefan Pălărie (USR), Viorel Botea (PMP), Carlo Dragomir (Pro-România), Odon Szabo (UDMR), Madlen Șerban (fost director European Training Foundation) și Jeroen Jutte, șef de unitate DG Employment, Comisia Europeană.

Conferința, moderată de jurnalistul Digi24 Claudiu Pândaru, va fi transmisă, parțial pe Digi24 și integral pe www.digi24.ro și https://www.facebook.com/Digi24HD.

Alte două dezbateri cu aceeași tematică vor avea loc pe 25 noiembrie și 2 decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri