Direcţia Generală Anticorupţie are un nou șef

Data publicării:
454963_454963_dga

Comisarul şef de poliţie Valentin-Claudiu Constantin a fost împuternicit director general al Direcţiei Generale Anticorupţie, după ce funcţia rămăsese vacantă în urma numirii lui Cătălin Ioniţă în postul de şef al Poliţiei Române.

Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, comisarul şef de poliţie Valentin-Claudiu Constantin a fost împuternicit director general al Direcţiei Generale Anticorupţie, a anunţat marţi Ministerul Afacerilor Interne, citat de News.ro.

Valentin-Claudiu Constantin a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi şi-a început cariera în MAI în anul 2002, ca investigator la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, ulterior specializându-se în analiza informaţiilor în cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR şi în cadrul DGA.

El a participat la misiunea Uniununii Europene în Kosovo, EULEX, între anii 2008-2010 şi 2013-2016, iar din martie 2017 a desfăşurat diverse activităţi cu caracter temporar la ANAF, în calitate de secretar general adjunct.

Funcţia de director general al DGA rămăsese vacantă după numirea lui Cătălin Ioniţă ca şef al Poliţiei Române.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri