DJ-ul Avicii nu a fost încă înmormântat. Familia a anunțat că funeraliile vor avea loc într-un cadru privat

Data publicării:
avicii

Familia lui Tim Berling, DJ-ul suedez cunoscut sub pseudonimul Avicii, care s-ar fi sinucis pe 20 aprilie, la vârsta de doar 28 de ani, a anunțat că înmormântarea DJ-ului va avea loc într-un cadru restrâns, iar la funeralii vor participa doar familia și câțiva prieteni apropiați ai artistului, scrie Variety.

Familia artistului nu a precizat data funeraliilor, nici locul unde va fi înmormântat Avicii, precizând că își dorește discreție și înțelegere din partea presei. 

Avicii a fost găsit mort în camera sa de hotel, din Oman. Familia artistului nu a făcut niciun fel de declarație despre cauza morții artistului, însă a publicat un comunicat, la câteva săptămâni după decesul DJ-ului, în care lăsa să se înțeleagă că acesta și-a pus capăt zilelor.

În trecut, Avicii a vorbit adeseori despre depresia și stările de anxietate cu care se confrunta din cauza faimei, dar și despre problemele sale cu dependența de alcool.

DJ Avicii va fi înmormântat abia la o lună după deces deoarece trupul său a fost supus unor examinări post-mortem care urmau să stabilească dacă artistul se afla sub influența unor substanțe interzise în momentul în care a murit.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri