DNA a terminat ancheta RCS&RDS și LPF

Data actualizării: Data publicării:
dumitru dragomir agerpres_8353750
Foto: Agerpres

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, a fost trimis în judecată sub control judiciar pentru luare de mită şi complicitate la spălare de bani şi respectiv dare de mită şi complicitate la spălare de bani.

dumitru dragomir agerpres_8353750
Foto: Agerpres

Potrivit DNA, Dumitru Dragomir a pretins 3,5 milioane de euro (din care a primit 3,1 milioane de euro), de la Ioan Bendei, trimis și el în judecată de DNA, “în scopul atât de a îndeplini, cât şi de a nu îndeplini acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu, precum şi de a îndeplini acte contrare acestora”, preciza DNA. 

DNA anunță în această după-amiază că i-a trimis în judecată pe Dumitru Dragomir, fostul șef LFP, SC Bodu SRL, RCS-RDS și pe mai mulți oameni din conducerea companiei. Ei au fost trimiși în judecată pentru dare și luare de mită și spălare de bani. Comunicatul DNA spune ca sunt trimisi in judecata sub control judiciar Dumitru Dragomir, la data faptelor președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru luare de mită si complicitate la spălare de bani și Bendei Ioan, la data faptelor administrator al SC RCS & RDS SA, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de dare de mită Si complicitate la spălare de bani.

În același dosar, au fost trimiși în judecată, în stare de libertate: Bădiță Florin-Bogdan, la data faptelor administrator al SC Bodu SRL, Bogdan-Dumitru Dragomir, la data faptelor asociat unic al SC Bodu SRL, S.C. Bodu SRL, S.C.RCS & RDS SA, Oprea Alexandru, Dinei Mihai, Serghei Bulgac, membri in conducerea RCS, și Integrasoft SRL, subsidiara RCS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri