Bărbați înjunghiați în Slatina. Cine este atacatorul

Data actualizării: Data publicării:
Campaigners Call For Tougher Knife Laws
Foto: Gulliver/Getty Images

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit, iar un tânăr de 24 de ani a fost grav rănit, după ce au fost înjunghiaţi de o persoană rămasă deocamdată neidentificată, incidentul având loc în zona gării din municipiul Slatina, scrie News.ro.

Campaigners Call For Tougher Knife Laws
Foto: Guliver / GettyImages

ACTUALIZARE: Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în urma investigaţiilor efectuate oamenii legii au fost identificat autorul agresiunii, acesta fiind Ion Şerban din comuna Urzica, judeţul Olt.

Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 12/13 octombrie, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii cu una dintre victime din cauza faptului că acesta i-a făcut avansuri unei femei, Ion Şerban a luat un cuţit şi i-a aplicat bărbatului respectiv o lovitură de cuţit. În acel moment, în scandal intervine şi bărbatul 44 de ani, iar Ion Şerban îi aplică acestuia trei lovituri de cuţit în inimă.

“Imediat dupa săvârşirea faptei, suspectul Şerban Ion fuge de la faţa locului, şi cu toate că este urmărit de prima victimă, reuşeşte să scape. În prezent, suspectul a fost dat în urmarire şi în consemn la frontieră şi se efectuează activităţi specifice de depistare şi reținere a acestuia”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, oamenii legii au fost sesizaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, prin 112, despre faptul că în zona gării din municipiul Slatina, a avut loc o altercaţie spontană, între trei bărbaţi, doi dintre aceştia fiind loviţi cu un obiect înţepător.

Un bărbat de 44 de ani şi altul de 24 de ani au fost transportaţi cu ambulanţele la spital. Victima în vârstă de 44 de ani a murit în cadrul unităţii medicale din cauza rănilor suferite, iar cealaltă a rămas sub supraveghere de specialitate.

Anchetatorii fac cercetări pentru identificarea şi prinderea agresorului, dar şi pentru a stabili cum s-a petrecut acest eveniment.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri