Doi indieni au vrut nuntă cu 400 de invitați la Palatul Parlamentului. Au fost refuzați

Data actualizării: Data publicării:
interior-palatul-parlamentului-hdr

Un cuplu de indieni a vrut să facă nuntă cu 400 de invitaţi la Palatul Parlamentului. Au fost refuzaţi şi au ales alt palat, din Turcia.

interior-palatul-parlamentului-hdr

Un cuplu de indieni a vrut anul trecută o nuntă cu alai de 400 de persoane, potrivit Economica.net. Palatul Parlamentului a părut o locaţie perfectă, însă aici nu se mai organizează nunţi de ani buni. În schimb, sălile sunt închiriate pentru revelioane, conferinţe, baluri sau târguri. Indieni au ales în schimb un palat al unui sultan din Turcia.

A doua cea mai mare clădire administrativă din lume după Pentagon, Palatul Parlamentului este unul dintre cele mai importante puncte turistice din România. Atractiv a fost şi pentru un cuplu de indieni stabilit la Dubai, care a vrut să-şi organizeze nunta în clădirea construită în timpul lui Nicoale Ceauşescu. 

"Directorul unei agenţii de turism din India ne-a spus că are un client care caută ceva cu totul şi cu totul deosebit, vor ceva de care nu s-a mai auzit. Aveau 400 de invitaţi, nunta la indieni durează trei zile şi trei nopţi, iar după aceea vroiau şi un tur cu toţi invitaţii de încă trei zile. Eu le-am propus Palatul Parlamentului pentru că era singura locaţie care îndeplinea toate criteriile, fiind şi hotelul Marriott", a spus Cecilia Enache, reprezentantul agenţiei Viadora Travel. 

Aceasta spune că ştia de la prieteni care se ocupă cu organizarea de nunţă că este posibil ca cei doi indieni să-şi facă nunta acolo. Angajaţii Palatului Parlamentului i-au spus însă că "nu se mai fac nunţi".

"Din păcate, pierdem oportunităţi multe. Am avut trei, patru cereri", mai spune Cecilia Enache. Aşa că indienii au ales un palat din Turcia care a aparţinut în trecut unui sultan. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri