Un muncitor a murit în București, după ce o conductă cu apă fierbinte s-a fisurat

Data actualizării: Data publicării:
avarie conducta termoficare 290118

Doi muncitori care lucrau la reţeaua de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală au fost surprinși în subteran, luni seară, după ce una dintre ţevi s-a fisurat. Unul dintre ei a reuşit să iasă la suprafaţă, dar are arsuri pe o suprafaţă mare din corp, cel de-al doilea fiind încă prins în subteran. Apa este firebinte, iar salvatorii nu pot coborî la el.

avarie conducta termoficare (3)
avarie conducta termoficare (3)

Actualizare 22:15. Al doilea muncitor rănit în Capitală după fisurarea unei ţevi a sistemului de termoficare din incinta Complexului studenţesc Leu a fost scos decedat din subteran. El rămăsese blocat între ţevi, iar apa care a invadat canalul avea o temperatură mai mare de 90 de grade.

De asemenea, muncitorul care a reuşit să iasă singur a fost iniţial transportat la Spitalul Universitar cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului, apoi a fost transferat la Spitalul Militar.


Actualizare 21:15. Bărbatul care a rămas prins în subteran a murit. Până la această oră, salvatorii nu au putut să coboare că să recupereze trupul acestuia. Bărbatul care s-a salvat a suferit arsuri pe aproximativ 80 la sută din suprafaţa corpului.

Comunicatul RADET:

„RADET anunţă că în jurul orelor 17.00 a avut loc un grav accident de muncă în zona B-dului Iuliu Maniu, nr.1 (Complex Leu) din sectorul 6.

În timpul unei lucrări la rețeaua primară, o țeavă de apă caldă s-a spart într-un cămin de repartiție unde se aflau două persoane, lucrători ai RADET. Aceștia au suferit arsuri pe aproximativ 80 la sută din suprafaţa corpului. Ulterior, unul dintre lucrători a decedat. Supraviețuitorul a fost transportat la spital.

La fața locului sunt prezente echipaje ale ISU.

Vom reveni cu amănunte la finalizarea anchetei care a fost declanșată.”


O avarie s-a produs, luni seară, la o conductă de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, în subteran la aproximativ 2 metri, doi muncitori fiind surprinşi.

„Unul dintre ei a ieşit singur şi prezintă arsuri pe suprafaţă corporală în proporţie foarte ridicată şi a fost transportat la Spital Universitar, iar cel de-al doilea a rămas prins în interior. Apa din retea are mai mult 90 grade si astfel salvatorii nu pot pătrunde”, au anunţat forţele de intervenţie, potrivit News.ro.

Potrivit acestora, s-au luat măsuri pentru întreruperea alimentării cu apă a conductei respective.

Potrivit primelor informaţii, cei doi angajați lucrau pentru remedierea unei avarii la una dintre conducte, moment în care conducta s-a fisurat.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri