Doi scafandri care supravegheau lucrările de nisipare a plajei, în Eforie Nord, au murit înecați

Data actualizării: Data publicării:
scadanfu in apa
Imagine ilustrativă. Foto: Profimedia Images

ACTUALIZARE: Doi scafandri au murit în Marea Neagră în timp ce supravegheau lucrările de extindere a plajei din Eforie Nord. Victimele au fost aduse la mal în stop cardio-respirator și nu au mai putut fi salvate de echipajele medicale.

Victimele sunt un scafandru de 54 de ani și un geolog de 32 de ani. Cei doi se aflau la aproximativ 500 de metri în larg când a fost observată dispariția lor. Mai multe echipe de salvatori au început căutările și au reușit să recupereze corpurile din apă.

Cei doi scafandri au fost aduși la mal în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu au fost salvați.

Știrea inițială:

Doi scafandri care supravegheau lucrările de nisipare a plajei, la Eforie Nord, au dispărut la un moment dat în larg și au fost scoși la mal în stop cardio-respirator.

Cei doi sunt angajații unei firme private specializată în cercetare și inginerie marină și dispăruseră în apele mării, în dreptul Hotelului Europa.

"Eforie Nord, misiune de căutare/salvare a doi scafandri ce supravegheau lucrările de nisipare a plajei, la aproximativ 500 m în larg. Pompierii intervin cu 1 barcă cu 4 scafandri și 1 ambulanță SMURD. În sprijin acționează 1 Elicopter SMURD și 1 ambulanță a serviciului județean. Cei doi scafandri au fost aduși la mal, se află în stop cardio-respirator. Echipajele medicale aplică măsurile specifice de resuscitare", a transmis ISU Constanța.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri